ΓΝΩΡΙΜΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ "ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ"         1. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  -  2. ΑΘΗΝΑ(ΚΟΛΩΝΟΣ)   -   3. Π. ΦΑΛΗΡΟ   -   4. Ν. ΙΩΝΙΑ  -  5. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(web)   -   6. ΙΛΙΟΝ(new)   -   7. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ(web)

Οι σχολές μας λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα και τηρούν όλες τις προυποθέσεις βάσει οδηγιών του ΕΟΔΥ για ασφαλή μαθήματα.

Τα Διαδραστικά Φροντιστήρια «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ», καλύπτουν δια ζώσης το μεγαλύτερο μέρος απο το λεκανοπέδιο Αττικής, διαδικτυακά όλη την Ελλάδα και διαθέτουν καινοτόμα & πρωτοπόρα προγράμματα σπουδών στα παρακάτω αντικείμενα εκπαίδευσης: 

  • Ξένες Γλώσσες για παιδιά 
  • Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες 
  • Μελέτη Δημοτικού, Γυμνασίου Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
  • Ρομποτική – Πληροφορική 
Επίσης διαθέτουν εξειδικευμένα προγράμματα για μικρότερες ηλικίες (από 6 μηνών): 
  • "Play & Learn English": Παιχνίδι - Εκμάθηση Αγγλικών – Μουσικοκινητική – Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για μωρά από 6 έως 30 μηνών. 
  • "English Baby School"  - Αγγλικό απογευματινό Νηπιαγωγείο: Καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για παιδιά από 2,5 έως 6,5 ετών.
  • "English Baby College"  - Αγγλόφωνο πρωινό ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολεγιακού επιπέδου για παιδιά 12 μηνών έως 4 ετών

Αγαπητοί φίλοι, 

Στα Φροντιστήρια "ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ", χρησιμοποιώντας διαδραστικές αίθουσες τύπου συμβουλίου και ειδικές αίθουσες PLAY & ACTION σε κάθε σχολή, παρέχουμε υψηλής ποιότητας σπουδές, σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα εκπαίδευσης και σε όλες τις ηλικίες (απο 6 μηνών έως ενήλικες), με σκοπό να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την αγορά εργασίας αλλά και για την προσωπική τους ανέλιξη και μόρφωση.

Βρισκόμαστε στον εκπαιδευτικό χώρο από το 1994 και συνεχίζουμε δυναμικά με πραγματικό ενδιαφέρον ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά. Δεν μένουμε σε κανέναν τομέα στάσιμοι και κάθε χρόνο ανεβάζουμε τον πήχη σε κονοτομίες, ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Στόχος μας, μέσω της βιωματικής μάθησης ο σπουδαστής να κατακτήσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο οτιδήποτε διδάσκεται.

Θέλουμε να βλέπουμε χαμογελαστούς και ευτυχισμένους μαθητές που να έχουν το πνεύμα της ομαδικότητας, πράγμα που φανερώνει και το σήμα (logo) της εταιρείας  μας, όπου φαίνονται δυο σπουδαστές (με διαφορετικό χρώμα ο καθένας) να δίνουν τα χέρια τους και να σχηματίζουν το αρχικό γράμμα της επωνυμίας μας δηλ. το "S".

Σκοπός μας, όλοι τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την αφομοίωση γνώσεων σε κάθε επίπεδο και οπωσδήποτε να έχουν επιτυχία στην απόκτηση των πτυχίων γλωσσομάθειας ή στις πανελλήνιες εξετάσεις. Όλα αυτά συντελούν ώστε να είμαστε όλα τα χρόνια υπερήφανοι για τους σπουδαστές μας αφού οι επιτυχίες κάθε χρόνο είναι απογειωτικές.

"Από τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί

μέχρι να τελειώσει το σχολείο,

εμείς σαν σχολές ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

με τα εξειδικευμένα προγράμματά μας

σε όλους τους τομείς εκπαίδευσης,

αναλαμβάνουμε

να μορφώσουμε, να εμπλουτίσουμε,

να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε

το μυαλό και της ικανότητες του,

ώστε να γίνει ο ηγέτης του αύριο"

Με εκτίμηση

Νικ. & Εμμ. Σταυρακάκης

 

Δείτε τους χώρους μας - Επικοινωνήστε μαζί μας