ΔΙΚΤΥΟ

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Σταυρακάκης Εμμανουηλ Κιν. 6939160639

Επιθυμείτε να αποκτήσετε το δικό σας φροντιστήριο «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ»; Εκμεταλλευτείτε την ενδελεχή τεχνογνωσία μας και το κύρος της επωνυμίας μας για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τοπική σας κοινωνία. Τα Διαδραστικά Φροντιστήρια «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ» διαθέτουν καινοτόμα και πρωτοπόρα προγράμματα σπουδών στα παρακάτω αντικείμενα εκπαίδευσης: 

  • Ξένες Γλώσσες για παιδιά 
  • Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες 
  • Μελέτη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου 
  • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
  • Ρομποτική – Πληροφορική 
Επίσης διαθέτουν εξειδικευμένα προγράμματα για μικρότερες ηλικίες (από 6 μηνών): 
  • "Play & Learn English": Παιχνίδι - Εκμάθηση Αγγλικών – Μουσικοκινητική – Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για μωρά από 6 έως 30 μηνών. 
  • "English Baby School" (Αγγλικό απογευματινό Νηπιαγωγείο): Καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για παιδιά από 2,5 έως 6,5 ετών.
  • (new) English Baby College (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΕΓΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ)
 
Τα Διαδραστικά Φροντιστήρια «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ» έχουν αναπτύξει τη δική τους διαδικτυακή εφαρμογή μαθητολογίου online, την οποία χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι γονείς και κηδεμόνες αλλά και οι διαχειριστές του φροντιστηρίου. Η ηλεκτρονική μας εφαρμογή διαθέτει εύκολο και αποτελεσματικό μηχανισμό για τη διαχείριση της ύλης μαθήματος, το πρόγραμμα μαθημάτων, την αξιολόγηση των μαθητών, καθώς και για την κοινοποίηση σημαντικών ενημερώσεων που αφορούν το κάθε μάθημα και την κάθε τάξη. Η χρήση των εντύπων έχει ελαχιστοποιηθεί και το περιθώριο λάθους ή ανακρίβειας γίνεται πλέον ελάχιστο. Η νέα διαδικτυακή εποχή μας βρήκε πανέτοιμους.
 
Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας σε συγκεκριμένη δυναμική περιοχή για εγγυημένα επιτυχή λειτουργία της δικής σας σχολής "ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ" (σε ένα ή σε όλα από τα παραπάνω αντικείμενα εκπαίδευσης), επικοινωνήστε μαζί μας (κιν. 6939160639 - Σταυρακάκης Εμμανουήλ) ώστε να σας παρουσιάσουμε από κοντά τα μοναδικά προγράμματά μας και να σας αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα, τις καινοτομίες και τα προνόμια που σας προσφέρει το σύστημά μας, ώστε άμεσα η περιοχή σας να έχει εσάς ως leader στην εκπαίδευση.
 

Στις σχολές ξένων γλωσσών «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ»,

λειτουργούν καινοτόμα προγράμματα προσχολικής ηλικίας (απο 6 μηνών) και

σας ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ

την εκμάθηση της αγγλικής σαν δεύτερη μητρική γλώσσα

έως την ηλικία των 6 ετών,

τη στιγμή που άλλοι προτείνουν

την έναρξη των αγγλικών στην ηλικία των 8 ετών.