ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Στηριζόμαστε στη βιωματική μάθηση ώστε ο μαθητής να βρίσκεται σε ένα ζωντανό και ευχάριστο περιβάλλον, όπου οι γνώσεις του προέρχονται από την ενεργή ενασχόλησή του με το μάθημα που διδάσκεται και όχι από την στείρα γλώσσα απομνημόνευσης.

Το μάθημα που σας παρέχουμε γίνεται με χρήση Νέων Τεχνολογιών (διαδραστικούς πίνακες, διαδραστικά βιβλία κ.ά.) και καλύπτει και τα 5 στάδια μάθησης, δηλ:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗΣ - ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΕΞΕΤΑΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ

Γι’ αυτό το λόγο χωρίς δισταγμό παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στις εξετάσεις Lower, Proficiency και στις εισαγωγικές για Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

Σας παραθέτουμε μερικές απο τις καινοτομίες μας:

"Play & Learn English":  Πρόγραμμα εξάσκησης Αγγλικών & εκπαιδευτικών δραστηριοτήρων για μωρά απο 6 έως 30 μηνών: Η παρακολούθηση γίνεται μαζί με έναν γονέα και περιλαμβάνει: εκμάθηση αγγλικών μέσα από παιχνίδια και τραγούδια, μουσικοκινητική  και δραστηριότητες (σε αγγλική version) και προετοιμάζουν την εισαγωγή του παιδιού στο σχολείο. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς οι μικροί σπουδαστές μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδα, ακολουθούν κανόνες, εξασκούν το μυαλό τους, κοινωνικοποιούνται, κατακτούν τα εφόδια για να μπορούν να συνυπάρχουν με ευκολία σε μία τάξη, οπότε δεν φοβούνται να ξεκινήσουν στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο και στο σχολείο. Τμήματα: 6 έως 12 μηνών, 12 έως 18 μηνών, 18 έως 24 μηνών, 24 έως 30 μηνών. Τα μαθήματά μας γίνονται σε διαδραστικές αίθουσες και σε διαδραστικό εσωτερικό παιδότοπο.

"English Baby School":  Αγγλικό Νηπιαγωγείο (απογευματινό) - Πρόγραμμα εξάσκησης της Αγγλικής για παιδιά 2,5 έως 6,5 ετών:   Ο μαθητής απολαμβάνει όλες τις δραστηριότητες ενός νηπιαγωγείου αλλά σε αγγλική version και ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να κοινωνικοποιηθεί και να εκφράσει το ταλέντο του στις ξένες γλώσσες. Τμήματα: 2,5 έως 3 ετών, Προ προνήπια, προ νήπια, νήπια & Α' Δημοτικού

(new)English Baby College: ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως 4 ετών. Από 12 μηνών έως 24 μηνών τα παιδιά είναι πάντα με συνοδεία γονέα. To νέο αυτό καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής των σχολών ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν κολεγιακή εκπαίδευση με ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Portal μαθητή: Σας δίνεται η δυνατότητα από το σπίτι μέσω Διαδικτυακής Πλατφόρμας με προσωπικό κωδικό να παρακολουθείτε την καθημερινή πρόοδο, να βλέπετε το homework σε περίπτωση απουσίας του μαθητή, να ενημερώνεστε για την μηνιαία πρόοδο του μαθητή, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις  - ενημερώσεις κ.λ.π.

Συνεδριακό τραπέζι: Ολιγομελή τμήματα - Άμεσος έλεγχος. Έχει αποδειχθεί ότι, η καλύτερη δυνατή απόδοση των σπουδαστών, πραγματοποιείται σε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον, με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα υψηλής τεχνολογίας και εκπαιδευμένους καθηγητές που ελέγχονται συνεχώς.

Αίθουσα Play & Action σε κάθε σχολή. Οι διαδραστικές αυτές αίθουσες είναι ειδικά σχεδιασμένες απο παιδοψυχολόγους και προσφέρουν ένα ονειρεμένο μάθημα το οποίο οι μαθητές δεν ξεχνούν ποτέ.

Χρήση tablets εντός της αίθουσας, ταυτόχρονα απο όλους τους μαθητές, για γρηγορότερη αξιολόγηση.

Χρήση ειδικών τετραδίων (Ημερολόγιο Εργασιών & Τετράδιο Αξιολόγησης) για καλύτερη οργάνωση των μαθητών.

Ρομποτική (ΔΩΡΕΑΝ παροχή σε όλους τους μαθητές μας): Η ρομποτική είναι διαδικασία, ευφάνταστη και δημιουργική, μοιάζει με παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι, τα παιδιά εκτός από την εξάσκηση τους στην ξένη γλώσσα (το μάθημα θα είναι όλο στα Αγγλικά), να ανακαλύπτουν και να γοητεύονται από τον κόσμο της Επιστήμης, της Μηχανικής, της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής και των Μαθηματικών (κλάδους που βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε συνεχή ανάπτυξη σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο).

Ειδικά σεμινάρια: Διαχείρισης άγχους, Αυτοβελτίωσης, Αυτοπαρακίνησης, NLP (Neuro- Linguistic Programming) & Επαγγελματικού προσανατολισμού, με τίτλο «Ενδυναμώνοντας τη ζωή»: Τα σεμινάρια αυτά αφορούν και βοηθούν δυναμικά μαθητές και γονείς. Τα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ και  πάντα τα εμπλουτίζουμε με τις ανάγκες και τις εξελίξεις της εποχής.

Υπερσύγχρονες ιδιόκτητες ασφαλείς εγκαταστάσεις

Παροχή ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτικών μαθημάτων

Οργάνωση μελέτης, εξατομικευμένα για τον κάθε μαθητή

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος για κάθε σχολή που παρακολουθεί την πρόοδο του κάθε μαθητή

Στατιστικός πίνακας για την ανάλυση της προόδου του κάθε σπουδαστή

Μηνιαία αναφορά προόδου

ΔΩΡΕΑΝ ακαδημαϊκό υλικό (τσάντα, τετράδια, μολύβια κ.λ.π)

                .......ακόμα περισσότερες θα σας παρουσιάσουμε απο κοντά.


Το διοικητικό και ακαδημαϊκό τμήμα των σχολών «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ» για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά έχει είδη σχεδιάσει να σας προσφέρει νέα και ακόμα πιο καινοτόμα προγράμματα & προνόμια, με τα οποία θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.